desktop
tablet
phone


Positiv och trygg kvinnlig personlig assistent på 70% som kan börja omgående, sökes till tjej i söderort!

Jag är en 26-årig tjej som söker dig som är positiv och trygg, till mitt härliga assistent-team. Jag vill att du tar ditt uppdrag på största allvar, är ordningsam och lyhörd för mina behov. Jag är en person som gillar när det händer saker i mitt liv som bidrar till att frigöra livskraft . Jag är väldigt kreativ och gillar skapande i många olika former, bl.a genom att måla och skapa musik. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt på hemmaplan. Jag är väldigt humoristisk så jag förlänger gärna ditt liv med många skratt! För att kunna kommunicera med min alternativa kommunikation, är det viktigt att du talar flytande svenska.

Du tål pälsdjur och är rökfri under arbetstid är ett krav. Erfarenhet av kommunikation via Bliss är ett plus.

Du kommer jobba 70% på schema

med varierande pass mellan dag, kväll, men övervägande vaken natt. Tillträde omgående. Det finns möjlighet att ta extrapass och komma upp i mer tid. Det ingår även ett arvoderat uppdrag som innebär att du delar bemanningsansvar vid sjukdom med övriga kollegor.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du kommer få det stöd du behöver för att bli trygg i ditt uppdrag. En noggrann och tydlig introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.
Kollektivavtal Kommunal-Fremia och individuell lönesättning.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär