desktop
tablet
phone

Sommar, vad vet vi!

Denna vår och försommar kommer vi att prata om så länge vi lever. Vi kommer även att lära oss saker och dra slutsatser. Något vi vet nu är att inget kommer att bli som det varit förut. Hur framtiden kommer att bli får tiden utvisa. Något vi vet är att ni som är i Balans är en förutsättning för att Balans ska finnas. Vi vet också att vi vill ge god service både till våra kunder och våra medarbetare. Vi vill vara den bästa anordnaren som står upp för att alla människors lika värde. Att man med assistans kan leva ett liv på lika villkor, sina villkor. Vi vet också att för att kunna göra det behöver vi ha dom bästa anställda personlig assistenterna i branschen. Vi vet att vi vill vara den bästa arbetsgivaren och för att bli ännu bättre kommer vi att framåt behöva jobba med kompetensutveckling på ett helt annat sätt än vi gjort tidigare, på ett nytt sätt.  Vi vet nu att vi kan utbilda och träffas via olika digitala medier, att det är en förutsättning framåt och också ett enkelt sätt att träffas på.

Sommaren står i full blom och alla tar semestrar i omgångar. Vi vet att leva med assistans under denna period även innan Corona är tufft. Assistenter som går på semestrar, vikarier ska läras upp, skolor och dagliga verksamheter stänger. Belastningen är stor på anhöriga som oftast får hoppa in och jobba själva då det är svårt att hitta vikarier som blir inskolade på så kort tid.

Vi vet att det kommer att komma ett efter sommaren och ett efter Corona. Ett efter som förhoppningsvis är lite enklare än innan. Glöm inte att vi finns här, en sak vet vi helt säkert och det är att vi absolut vill ge er alla en god service som är hållbar under en lång tid framåt.

 

Glad sommar

Önskar vi i Balans

Lämna ett svar