desktop
tablet
phone


13-årig kille i Hagsätra söker kreativ personlig assistent - extra vid behov

Jag är en grabb på 13 år som lever mitt liv med personlig assistans. Jag bor i Hagsätra tillsammans med min mamma och min bror. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativtagande samt att du har tålamod och en positiv livssyn. Som min personliga assistent är du med mig där jag befinner mig. Det kan vara på resa med min familj, badhuset eller i lekparken. Jag gillar att bada, måla, gunga och leka, det vore kul om vi delade några intressen. 
Förutom mina intressen går jag även i skolan mån-fre. Ibland kan det hända att jag inte mår så bra och då kan jag ha svårt att uttrycka vad som är fel, det är för mig viktigt att du då är lyhörd för mina signaler samt är lugn och trygg i dig själv.

Som personlig assistent assisterar du mig i samtliga delar om min vardag. Med ditt stöd vill jag kunna leva ett liv som alla andra, ha en fungerande och meningsfull vardag. 


Jag vill att du är: tjej som behärskar svenska i tal och skrift och att du som söker jobbet ser detta som ett långsiktigt arbete och något som du vill utvecklas inom.

Tjänsten är vid behov.

Du kommer att arbeta dagar, kvällar/natt och helger.
Viktigt att du är flexibel och kan hoppa in skyndsamt.
Du börjar din tjänst med introduktion, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte.

Hoppas du tycker att det låter spännande och kul att få arbeta med mig, jag längtar efter att få lära känna dig!

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, möjlighet till ut- och fortbildning och du kommer att ha ett nära samarbete med en rådgivare på Balans.

Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.

Arbetstiderna varierar.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär