desktop
tablet
phone


Pigg tonårstjej i Nacka vill ha en glad och härlig kvinnlig assistent på 50%

Jag är en 14-årig tjej som gillar sång, musik, utflykter och bada. Jag behöver en trygg och lojal tjej som vill bli min personliga assistent. Du är lyhörd och tålmodig då det tar ett tag att lära känna mina behov. Jag är en mycket social tjej som gärna vill vara i centrum och tycker om att träffa nya människor. Du behövs också för att skapa jämvikt då jag ibland blir negativt påverkad av alltför mycket liv och rörelse. Jag är infektionskänslig, så det är extra viktigt att du är noggrann med din hygien rent allmänt och är icke rökare. För att vi ska förstå varandra och för att du ska trivas och kunna ta del av våra sociala sammanhang är det viktigt att du behärskar svenska. 
  
Din arbetsplats är där jag är. Det kan vara hemma, skola, familjeträff eller att vi hittar på något tillsammans utanför hemmet, med eller utan kompisar. För mig finns det bara dåliga kläder, aldrig dåliga väder.  
 
Givetvis vill jag gärna att du ska bli kvar länge i min assistans. 

Anställning: Deltid, ca 20 h/v
Arbetstider: Varierade arbetstider dag, kväll och helg
Anställningens start: Enligt överenskommelse

Med Assistans i Balans som arbetsgivare är du garanterad stöd, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning så att du kan agera professionellt, vara trygg och själv utvecklas i ett spännande jobb.

Individuell lönesättning. 

Assistans i Balans är självklart kollektivt anslutna och följer alla rådande lagar och regler.

Sök via länken, bifoga gärna en bild.

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär