desktop
tablet
phone


Lekfull kille i Nacka söker personlig assistent


Hej!
Jag söker en personlig assistent!

Jag är en glad och lekfull kille på 12 år med en mental funktionsvariation och kommunicerar därför inte genom tal. Jag är lugn som person och blir aldrig arg eller utåtagerande. Den som börjar jobba som assistent hos mig, kommer däremot att få mycket uppskattning i form av kramar, skratt och leenden! Det bästa sättet att komma mig nära är att sjunga för mig. Eftersom min kommunikation är begränsad är det viktigt att vara inkännande och lyhörd.

Jobbet går ut på att följa mig under min lediga tid, det handlar både om att följa mig i det jag själv tar mig för och att aktivera och utmana mina vanor. Jobbet sker
på de platser där jag befinner mig.

Jag rör mig obehindrat men åker ibland rullstol för transport och behöver stöttning vid måltider och andra vardagsbestyr. Det jag älskar mest i världen är att bada, och på helgerna blir det många utflykter till badhus och sjöar. Därför är det viktig ett krav att ha B-körkort. Då jag är en storvuxen kille är det viktigt att du är fysiskt stark (gärna man).

Jag tycker också mycket om att hoppa studsmatta i trädgården, gunga i parken, gå promenader, titta på youtube-klipp eller mysa i sängen. Jag har inga syskon och mina föräldrar jobbar båda som psykologer.

Jag har 30 assistanstimmar i veckan. Passen är varannan helg (heldagar) och ca 2 kvällspass per vecka.

Eftersom arbetstiderna är förlagda till kvällar och helger skulle det passa utmärkt för dig som är student eller har en annan sysselsättning vid sidan av detta, men alla är såklart välkomna att söka!

Det är mina föräldrar som sköter rekryteringen så om de tycker att du verkar vara rätt person för jobbet, bjuder de på en kopp kaffe i vår villa i Nacka!

Du kommer att bli anställd av Assistans i Balans vilket innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning, och en god introduktion. För att bli anställd måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ på www.polisen.se. Jag skulle uppskatta om du beställer utdraget i samband med att du söker jobbet, då det är tillträde omgående.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär