desktop
tablet
phone


Som personlig assistent kommer du att göra skillnad i mitt liv! Är du rätt person för jobbet?

Hej!

Jag är en 24-årig man som grund av mina omfattande funktionsnedsättningar behöver kvalificerad personlig assistans, kanske av dig?
Jag älskar att kolla på film och gå på en och en annan konsert. Men för att jag ska kunna göra det kommer jag att behöva förstärka mitt liv med ytterligare en till personlig assistent. Jag behöver dig vid min sida i allt jag gör, utan dig klarar jag mig inte. För att vi ska trivas ihop behöver du vara en person som trivs med att ha många bollar i luften, du måste ibland assistera mig med att fatta kloka beslut, ha ett sinne för detaljer och vara en trygg, mogen och ansvarstagande person med glimten i ögat. Jag tycker om att gå på Gröna Lund, sticka i väg på disco och såklart allsång på Skansen. Det är ett plus om du också är äventyrlig, precis som jag!

Det är viktigt med kontinuitet i mitt liv då det tar lång tid för oss att lära känna varandra. Jag ser helst att du stannar hos mig i minst två år för att det ska vara tryggt. Du kommer att ha ett utökad ansvar som bemanningsansvarig, detta delas mellan mina assistenter. Det innebär att du kommer ta emot samtal från dina kollegor om någon skulle bli sjuk. Ditt ansvar är då att ringa runt och se till att någon kommer, kan ingen annan får du hoppa in. Allt handlar om att jag såklart alltid måste ha en assistent vid min sida som känner mig väl. Uppdraget är självklart arvoderat!
Mina assistenter är anställda i Assistans i balans vilket jag tycker är bra för då vet jag att du får en grundlig introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning.

Låter det som något för dig? Ladda upp cv och personligt brev i formuläret nedan.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på minst 30 timmar/veckan. 

Lön

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia-kommunal

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär