desktop
tablet
phone


Långtidsvikariat till kvinna i Solna, 75%


Jag är en kvinna 30+ åldern med specifika behov och nu behöver jag dig! Du en kvinnlig personlig assistent med fingertoppskänsla för både det praktiska och det estetiska. Du som söker är en ansvarsfull kvinna med stort tålamod och är initiativrik.

Jag behöver dig i alla mina dagliga göromål, både de personliga samt hushållssysslor. Sen behöver jag dig som stöd till motivation att göra saker. Har du erfarenhet av autism, utvecklingsstörning och epilepsi är det meriterande men det viktigaste är att du är intresserad av att lära känna just mig. Du måste ha goda kunskaper i det svenska språket då du kommer vara mitt stöd ute i samhället samt att det förekommer dokumentation som arbetsuppgift. Du bör inte vara pälsdjursallergiker då min familj har hundar som brukar som de brukar ta med sig vid besök.

Mina personliga assistenter arbetar på schema med fasta arbetspass både vardag och helg alla tider på dygnet. Det ingår väntetid (sovande jour 5 timmar) vid kvälls-  och nattpass. Vikariatet börjar i juni med introduktion med erfarna framtida kollegor och pågår minst 1 år. Detta beroende på hur föräldraledig assistent förlägger  sin ledighet. Det finns möjlighet att arbeta extra vid andra assistenters ledighet. Du kommer erbjudas introduktion av erfarna assistenter samt utbildning.
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom god introduktion och fortbildning också får en personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Tillträde
Juni eller efter överenskommelse.
 
Arbetstid/varaktighet
 
En tjänst på 30tim/v (75%). Arbetstiden är schemalagd, vardagar och varannan helg. 
 
Lön
Individuell lönesättning. Avtal Fremia- kommunal.
 
Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Hoppas vi ses!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär