desktop
tablet
phone


Påhittig personlig assistent till tonårstjej i Tullinge – perfekt för dig som student


Hej,
Här har du mig, en 17-årig tjej boendes i Tullinge.
Jag lever med en cp-skada och epilepsi. Arbetet hos mig innebär att assistera mig i alla situationer i mitt liv, så som exempelvis personlig hygien, matsituation, kommunikation. Min omfattande funktionsvariation hindrar mig inte att ge mig ut på aktiviteter, så hos mig får du ett varierande arbete.
Jag söker dig som är ute efter ett extra jobb, två lördagar i månaden. Det är även önskvärt att du kan hoppa in extra vid behov på vardagar, dag som kväll, om vakanser uppstår.
Toppen om du är student och kan tänka dig att stanna en längre tid hos mig. Jag ser gärna att du kan arbeta mer under sommaren, då mina ordinarie assistenter har semester.
Din arbetsplats är där jag befinner mig, vilket kan innebära att ditt pass börjar och slutar på olika platser.

Du kommer att bli anställd av Assistans i Balans vilket innebär att du får en nära och personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning, och en god introduktion. För att bli anställd måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ på www.polisen.se. Jag skulle uppskatta om du beställer utdraget i samband med att du söker jobbet, då det är tillträde omgående.
 
Välkommen med din ansökan! Hoppas vi ses.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär