desktop
tablet
phone


Personlig assistent till 16 årig tjej i Sollentuna

Jag är en 16-årig tjej som söker dig som vill vara min assistent. Jag är aktiv och behöver en lika aktiv assistent vid min sida. Jag bor tillsammans med min mamma i hennes hus, med min pappa i hans villa, min bror och katten Moses. På dagtid går jag i skolan dit jag får skolskjuts till och från varje dag. 

Det är lätt att åka kommunalt hem till mig, det är både nära till ”shopping centrum” och natur. Du kommer få en härlig arbetsmiljö med tillgång till fantastisk trädgård där jag gilla att hoppa på min trampolin, läsa på min ipad och bada i mitt utomhus spa. Med mig kommer du att få åka till parken,  gå promenader och åka till Järvafältets naturreservat. Mina intressen är att se på film, hoppa på min trampolin, läsa böcker, bada och titta på min ipad.
Jag uppskattar om du som min assistent tar initiativ till att hitta på lite utflykter såsom att åka till Skansen eller andra utflyktsmål. 

Jag söker dig som är en kvinna/tjej, ej allergisk mot pälsdjur. Om du kan prata med tecken samt PECS är det meriterande men inget krav. Att du talar flytande svenska är ett krav så att vi kan förstå varandra. Körkort är önskvärt men inget krav.

Tjänsten innebär 3 kvällspass per vecka, 3 timmar per pass. Passen är förlagda mellan 17:00 - 20:00. Möjlighet att arbeta 1-2 helggpass, ca 10 timmar per pass erbjuds också med jämna mellanrum och är valfria.  Detsamma gäller yterliggare 2 kvällspass per vecka soms erbjuds vid behov.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom god introduktion, in- och fortbildning också får en personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal Fremia.

Ansökan
Sker via formuläret nedan.

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär