desktop
tablet
phone


Personlig assistent som trivs i naturen - heltid

 

 
Vi söker en assistent som vill jobba hos Anna på heltid. Anna är 30 år, bor i Enskede och behöver stöd med det mesta i vardagen, framförallt med att organisera sin tillvaro och att kommunicera med sin omgivning. Hon behöver lugn och förutsägbarhet för att må bra och för att inte "stanna upp" i det hon gör. Anna trivs i naturen. Hon är van vid att gå långa promenader både i skog och närområdet runt Enskede. Hon trivs också med olika typer av skapande verksamhet, exempelvis med att måla. Några dagar i veckan promenerar hon tillsammans med assistenten till sin ateljé. Där finns utrymme att som Annas assistent få vara med och bygga upp och utveckla en stimulerande och kreativ sysselsättning åt henne. Ca en gång i veckan blir det en längre vandring, just nu längs Sörmlandsleden eller med en vandrarförening i Stockholm.
 
Assistenterna jobbar på fast schema, med 12-timmarspass och dygnspass med sovandejour. Hela arbetsgruppen träffas regelbundet på personalmöten och vid handledning.
 
Vi söker dig som är positiv, trygg, nyfiken och har respekt för människors olikheter. Du är omtänksam, tålmodig och intresserad av att söka förhållningssätt som fungerar i dialog med arbetskamrater och andra runt Anna.
 
Om du är intresserad av natur och miljö, gillar att vara ute och gå, av odling, musik, hantverk eller annan konstnärlig verksamhet blir vi extra intresserade. Körkort är en fördel.
 
Vi vill att du är kvinna och rökfri, och inte allergisk mot katt.
 
Du kommer att vara anställd av Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån Annas behov.

Är du nyfiken på att få en sneakpeak av hur en dag som assistent åt Anna kan se ut?
https://www.facebook.com/groups/1896015994098740/?multi_permalinks=1901316293568710¬if_id=1681325192800335¬if_t=group_activity&ref=notif
 
Omfattning: 75-100% beroende på önskad anställningsgrad
 
Tillträde: Så snart som möjligt
 
  Sökord: autism, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär