desktop
tablet
phone


Tjej boendes på Södermalm, 38 år, söker assistenter!


Jag har en CP-skada och behöver assistans dygnet runt.
 
Jag söker både assistent som vill jobba fast på rullande schema, några dygnspass i månaden, vardag som helg men även Dig som vill ha ett extrajobb då det alltid finns behov av vikarier. Utmärkt som extra vid sidan av studier t e x eller att kombinera med annat timjobb. Dygns/kvällspass innebär 5,5 tim nattjour.
 
Mina intressen är film, serier och träffa kompisar,  mm.
Jag gillar att göra saker, gå på en och annan konsert,  träffa kompisar hemma eller ute.
Har du körkort är det ett plus, då jag har möjlighet att låna bil.
 
Du som söker tjänsten är en kvinna som är ärlig, pålitlig, strukturerad och vågar ta egna initiativ. Det är inget krav att Du har arbetat som personlig assistent tidigare, det viktigaste är att personkemin mellan oss stämmer, resten lär man sig om intresset finns där :)
 
I arbetet ingår att bistå mig vid de flesta vardagliga sysslor samt vid hygien.
Att kunna svenska flytande i tal och skrift pga talhandikapp och användning av tekniska hjälpmedel är viktigt.
 
Rökfri ska Du vara och katter är jag allergisk mot.


Mina assistenter är anställda av ”Assistans i Balans”, vilket innebär en nära kommunikation med arbetsledare, en noggrann och tydlig introduktion som vi kör igång direkt, personlig handledning samt ut- och fortbildning.

Du kommer att få det stöd Du behöver för att vara trygg och professionell i Ditt uppdrag som min personliga assistent. Utvecklingsmöjligheter finns, då jag så småningom letar efter samordnare till teamet samt arvoderat bemanningsansvar kan erbjudas.

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär