desktop
tablet
phone


Assistent dagtid sökes med start omgående 100%


Vi söker ett nytt team med assistenter. Ta chansen att vara med och forma en aktiv assistansgrupp.
Är du en pigg, glad och snäll aktiv tjej som kan hjälpa mig att vara en självständig ung vuxen?
Är du lugn och ansvarsfull, trygg i dig själv och en inkännande person som ser arbetet som långsiktigt?
Tycker du om att arbeta med människor?
 
Då ska du söka den här tjänsten, redan i dag!
Jag önskar att du som söker är:
• Kvinna mellan ca 20-60 år
• Kunskap om och erfarenhet av autism. Motivation och struktur.
• Stort plus om du har kunskaper inom ”lågaffektivt” bemötande/alt har jobbat med det tidigare

Jag behöver en glad, pigg och strukturerad person som hjälper mig att hålla ordning på min dag. Från morgonrutiner, hygien, frukost, kläder osv. . Du hjälper mig att planera min dag och min vecka med utvecklande och intressanta aktiviteter. Hjälper mig sätta upp mål och delmål och arbeta för att jag ska vara delaktig i min vardag.
 Du hjälper mig att planera och tillaga veckans luncher, vi handlar varor utifrån ekonomi varannan vecka och tillagar sedan detta tillsammans varje dag. Vi sätter i ordning en matlista och inköpslista.
Du behöver tycka om att baka och hjälpa mig att motiveras i olika vardagssituationer.   
Du hjälper mig att städa och hålla ordning i mitt rum utifrån mina förutsättningar, hjälper mig att träna på att sköta vardagssysslor, så som tvätta kläder, vika kläder, bädda rent i sängen, vattna blommor och annat,
Du är en aktiv person med energi, positivitet och humor!


När jag känner att DU är glad och har roligt - blir jag trygg och mår bra. 


Lite om mig:


Jag är en glad och positiv 24 åring tjej, jag tycker om att vara utomhus och jag är väldigt intresserad av att fördjupa mig i olika ämnen och forska kring saker som är intressanta.  jag tycker om musik, rita/måla, skriva,  vara utomhus, jag åker gärna till museum, bio och andra aktiviteter på mina egna villkor.Jag tycker inte om stress eller röriga miljöer, jag tycker inte om att hamna i centrum om jag inte själv har valt det.  Du är min mellanhand när det behövs.
 Du sorterar bort mycket stress och erbjuder mig återhämtning när jag behöver det. . Du är i alla lägen mitt viktiga stöd och även då jag behöver lite egentid och vill vara för mig själv, är det viktigt att du finns i närheten och ser och hör det som jag ser och hör. Du behöver stötta mig tex vid matsituationer, personlig hygien och övriga situationerunder dagen. 


Lite om tjänsten:

Arbetspassen är förlagda till dag, kväll och kanske ibland helg.
Jobbar du med mig får du en glad och trevlig arbetsplats med utmanande och varierande arbetsuppgifter. Du får en individuellt tillämpad lön och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och goda villkor jag tycker om att ha fasta rutiner och därför är det skönt att ha ett förutsägbart schema.
 
Måndag-fredag 8-16  
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär