desktop
tablet
phone


13-årig tjej söker dig som tar med din glada och härliga personlighet in i jobbet som personlig assistent - 75%

Jag är en pigg och glad 13-årig tjej som söker 2 nya assistenter till mitt team och det finns möjlighet att jobba heltid, deltid eller som timmis.
 
Jag gillar att göra precis allt som alla 13-åringar vill göra. Som att hänga med vänner, göra TikToks, sminka mig, åka och bada, hoppa studsmatta, spela Sims och mycket annat. Jag rider, tränar parasport och racerunning regelbundet. 
 
Men jag behöver din assistans för att jag ska kunna göra allt det roliga, som jag gillar. Du ska hela tiden finnas vid min sida om jag behöver dig. Jag behöver till exempel assistans när jag ska utföra mina olika aktiviteter, äta och prata. Jag behöver även hjälp vid förflyttningar. Jag har också olika hjälpmedel som jag använder i min vardag, så som olika rullstolar och gåstol. 

Jag ser gärna att du tidigare har arbetat som personlig assistent, men det är inget krav. Det viktigaste är att vi klickar och kan ha kul tillsammans. Pga alla aktiviteter i min vardag så är det också bra om du har en stabil och bra grundstryka. 

Jag ser gärna att du som söker arbetet är kvinna och mellan 18-27 år. 

Som assistent i Balans får du kontinuerligt stöd i ditt uppdrag, du får en god introduktion, personlig arbetsledning, handledning, ut- och fortbildning. 

Ladda upp CV och personligt brev i formuläret nedan. 
Skriv gärna i din ansökan om du önskar jobba heltid, deltid eller som extra vid behov.

JAG SER FRAM EMOT DIN ANSÖKAN!

Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se

Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär