desktop
tablet
phone

JAG ÄR I BALANS ÄR DU?

Alla som själva har, eller som har en anhörig som har personlig assistans vet oftast alltför väl att livet tar de vägar det själv väljer.

Ibland är de där vägarna otroligt hårda, skumpiga, fyllda av snäva svängar och hisnande raksträckor. Och oftast är det bara att åka med.

När du, eller någon du älskar är ute på den där färden som är fylld av galna stup, tråkiga och trista långa sträckor på grusväg i höskrinda eller snabb färd i mörk tunnel, vill vi vara med och se till att allt som faktiskt går att påverka blir så välbalanserat som möjligt. Och vi vill framförallt frigöra livskraften för alla. Vi vet att välbalanserat innebär helt olika saker för olika människor och familjer och vi vet också hur mycket man ibland måste arbeta tillsammans för att få en skymt av livskraften. Men när vi väl når Balans, då är det oslagbart att få känna kittlet i magen på den skumpiga vägen istället för att stenarna är hårda och ger dig stötar i ryggen, vinden i håret istället för rädslan i mellangärdet i de skarpa kurvorna och kunna njuta av att vila i det mjuka höet under sommarhimmel istället för att bli uttråkad och frustrerad.

Vad liknelserna ovan innebär för dig bestämmer du, men känslan när livskraften frigörs är nog densamma för alla 🧡

#rimligavillkor #lssärfrihet #assistansibalans #jagäribalansärdu